Returnerende | RUKA 2018

Returnerende


Gleder du deg til RUKA 2018? Meld deg på mailing-listen vår ved å sende mail til ruka@ruka.no, så får du all informasjon du trenger. Hvis det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt på samme mail.

Fredag 19. Oktober er det duket for festmiddag på Kvilhaugen gård. Menyen består i år av følgende: Helstekt ytrefilet av okse, sesongens grønnsaker, stekte poteter og portvinssaus etterfulgt av créme brûlée. Deretter går turen til Tyholt og den offisielle åpningen av RUKA 2018. Så er det tid for ett av høydepunktene under RUKA, nemlig revy i T2! Etter revyen er det åpent i hele Vrimle-arealet og selvfølgelig på Skipslogen. Hvis man skulle ønske å ta seg en drink eller to kan man ta turen inn i spritbaren, eller så er Casinoet åpent for de som vil teste lykken. Lørdag er det supperevy kl. 15.00 i T2, og på kvelden er det endelig tid for konsert! Deretter er det bare å nyte den gode stemningen på Tyholt, og kose seg resten av kvelden.

I år er billettsalget på Vipps, da dette er en enkel og praktisk måte å få betalt billetter på. Vi ønsker derfor primært at billetter og bonger betales via appen. Når man har kjøpt en billett vil man få en kupong i appen, denne vil det stå «løs inn» på. Denne billetten skal løses inn av billettkontrollørene når dere ankommer arrangementet - det må tastes inn en kode som kun billettkontrollørene kan.

Informasjon om hvordan man går fram i Vipps, finner dere under «Billetter» i menyen over. Inne på menyen i Vipps, må dere kjøpe de billettene som er merket med «Returnerende». F.eks. hvis dere skal kjøpe konsertbillett til lørdag heter den: «Konsert (returnerende)». Revybillett fredag inkl. IKKE inngang, vil dere bli på huset etter revy må man kjøpe inngang fredag separat.
Vi gleder oss masse til RUKA, og syntes det er utrolig hyggelig at så mange returnerende vil ta turen tilbake til Tyholt!

Program for returnerende RUKA 2018


Fredag 19.10
Priser
18.00-20.00
Festmiddag på Kvilhaugen Gård
Betalt
20.30
Offisiell åpning av RUKA 2018 - Vrimle
150,-
21.00
Revy - T2
200,-

Lørdag 20.10
15.00-17.00
Supperevy - T2
Gratis for returnerende
21:30
Konsert - Vrimle
300,-